Lifetime commitment

Nej kanske inte riktigt,
men jag har åtagit mig ansvaret över ett riktigt liv! Igen..

En lång tid har jag funderat på att skaffa någon form av husdjur igen. I hela mitt liv har jag haft djur av alla de slag och sedan min sista följeslagare i livet (slöjstjärten Sushi) gick bort har jag haft ett stort tomt hål inom mig.

Haha,
nej nu ljög jag igen. Sushi var ett original, det var han! Den bakåtsimmande, bubbelblåsande tjockisen, han var väldigt rogivande att titta på. Men numer är platsen i skålen tagen av den fräsiga kamphanen Herr FP.

Herr FP
är en blå/röd, nyfiken kamphane på 0,1 jordsnurr som blir alldeles till sig av orden 'krill' och 'blodmask'. Han älskar att posera framför kameran och spänna upp sina vackra fenor och haklapp för främlingar för att ge intryck av att vara kannibal. Väldigt respektingivande!
Här är han nu!


Stackars FP fick åka förstaklass plastpåse till sitt nya hem.


Första klass! Terre var såklart med mig all the way!


Lite tillvänjing.


Han var så glad över sitt nya fina hem att han bara hoppade i skålen!


I sitt nya hem.


Han trivs som fisken i vattnet!


För alla djurrättsaktivister
och peta-medlemmar kan jag säga att denna Herr FP gillar sin lilla skål. För att på mildaste sätt uttrycka mig så älskar han inte andra fiskar. Han trivs helt enkelt att simma runt i sin ensamhet och han har ju mig att tala ut med ifall han skulle få problem.

Dessutom är han så välutvecklad och duktig att han lärt sig att hämta syre från ytan istället för att snurra runt i vattnet och kippa efter andan som alla andra korkade fiskhuvuden.

Han är för det tredje fiskvärldens mest efterlysta svindlare, rik nog att anlita städfirma 1 gång i veckan som byter ut vatten i skålen.
Han har det så gott så var inte oroliga!


Tack för denna gången och vi hälsar alla Glad Påsk!


Over!


RSS 2.0