Sveriges största badkruka? Jag?

Idag har jag konstaterat att jag (onekligen) är den största badkrukan på jorden. Klockan 10:00 rullade bilen mot staden och några minuter innan min kära mor och jag tog plats på axamo badplats köpte vi med oss ett par brassestolar från eko. Mamma kläckte den smarta idén att ta ett svalkade dopp och ända fram tills jag doppade tårna i det kalla vattnet var det en bra idé. Inom loppet av några få sekunder var jag dessvärre redan påväg tillbaka till vår plats på gräsmattan ett betryggande avstånd från vattnet.

Detta fick mig i efterhand inse att jag återigen borde ta tag i mina asplövsnerver. Men för att göra detta till en utmaning ska jag istället ta ett dopp i sveriges djupaste sjö, Vättern som isådanafall kommer bli mitt första NYKTRA dopp på flera flera år. Håll till godo!


Passar på att lägga upp ett par bilder, bl.a. på min nyinköpta golvfläkt i svart krom.




Midsommarmat

Härliga midsommar! Det svenska vädret, dansen, blommorna, jordgubbar så vi svämmar över och lite till! Men maten.. varför envisas svenskarna med att stoppa i sig det mest motbjudande (får man ens kalla det mat?) som finns?
För att inte döma boken efter omslaget så var jag tvungen att ge det en chans och testa en sill utan nubbe.















Nej tack, aldrig mer! Allt förtjänar inte en andra chans, detta var första och enda gången jag frivilligt stoppade i mig en sillabit. Over and out!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0